Happy Money Masterclass
met Ken Honda

Leer hoe je positieve geld-energiewerk kunt gebruiken om je financiën te transformeren terwijl je een bevredigend, gelukkig leven vol overvloed leidt.

Auteur van
200+ Boeken

Meer dan 8 miljoen
Lezers

20 jaar
Ervaring

De link tussen geld, spiritualiteit en geluk

Overvloed is de natuurlijke staat van alles. Als je in overvloed leeft – leef je zoals de natuur het voor je bedoeld heeft.

Heel je
Geld Wonden

We hoeven niet in conflict te blijven met geld. Het altijd nodig hebben, altijd het gevoel hebben dat we er niet genoeg van hebben of het gevoel hebben dat het verkeerd is om zelfs maar aan geld te denken.

Spiritualiteit
en geld

De waarheid is dat geld ertoe doet. En als we geld op één lijn brengen met onze geest, volgt overvloed en geluk.

Breng je relatie
met geld in balans

Wees geen slaaf van geld… maar ook geen meester. Behandel geld als je beste vriend en het zal altijd bij je terugkomen.

Geld is Energie

Als je de manier waarop je met geld omgaat verandert, zal overvloed je met meer gemak toestromen.

In deze Masterclass leer je de vier kernprincipes van het beheersen van je financiële energie voor welvaart, geluk en rust.

De wijsheid die op je wacht in deze gratis masterclass:

Leave Blank

Heel je relatie met geld

Leer hoe je oude destructieve overtuigingen en gedachtepatronen kunt herkennen en oplossen, en ontwikkel een nieuw, gezond perspectief gebaseerd op vertrouwen, dankbaarheid en een gevoel van overvloed.

De kernprincipes van Happy Money

Leer hoe je de vier kernprincipes van Happy Money kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat je welvaart, geluk en overvloed kunt gaan manifesteren.

Geld begrijpen als energiewerk

Ontdek technieken waarmee je de geldstroom in je leven kunt vergroten en een balans kunt creëren tussen materiële rijkdom en innerlijk welzijn.

Waar aandacht naartoe gaat, stroomt energie

Financieel energiewerk volgt dezelfde principes als al het andere energiewerk.

Angst voor geld veroorzaakt alleen maar meer angst.

Gelukkige gedachten rond geld zullen meer geluk rond geld produceren.

Zo werkt de wet van overvloed.

{

Vervullend en buitengewoon lonend

De helderheid van de gebruikte woorden leidt tot diep gevoelde dankbaarheid. Happy Money is gewoon leuk om naar te kijken.

Deze Masterclass heeft mijn kijk op geld veranderd

Ik mag Ken Honda erg graag en daarom heb ik me ingeschreven voor de masterclass. Hij zit vol wijsheid en warmte! Ik raad het iedereen aan die een gezonde relatie met geld wil ontwikkelen.

Mijn geld lacht

Ken Honda inspireert tot een heel andere houding ten opzichte van geld dan we gewend zijn. Alleen al kijken gaf me een gelukkig en rijk gevoel. De masterclass is geweldig!

Ik ben dol op deze masterclass!

Ik vond het fascinerend om te horen dat er andere manieren zijn om naar geld te kijken en probeerde het uit om te zien of het werkte. De mindful aard en de dankbaarheid leidden ertoe dat ik een andere houding kreeg ten opzichte van geld en mijn successen bewijzen het gelijk van dit concept. Ik denk dat deze bijzondere masterclass een goede manier is om op een andere manier naar de houding ten opzichte van rijkdom te kijken.

Wie is Ken Honda?

Ken's motto is: "Als je jouw kijk op geld verandert, verander je jouw kijk op de wereld."

Ken Honda helpt mensen een positieve houding ten opzichte van geld te ontwikkelen. Veel mensen hebben een negatieve houding ten opzichte van geld of hebben vastgeroeste ideeën over geld die hen niet dienen. Ken's lessen wissen deze negatieve associaties met geld uit en begeleiden je naar een gezondere, meer geïntegreerde verbinding met geld.

Hij deelt zijn methoden en strategieën via lezingen, coaching of tv-optredens. Ken is ook een succesvol auteur die meer dan 8 miljoen boeken heeft verkocht. In zijn boeken 'Happy Money: The Zen Path to a Happier and More Prosperous Life' en 'Happy Money: The Japanese Art of Making Peace with Your Money ' deelt hij hoe zijn culturele filosofie zijn relatie met geld heeft herschapen, en hoe het hetzelfde voor jou kan doen.